Het Nieuwe Normaal

Verandering & Innovatie

De snelheid waarmee verandering op uw organisatie afkomt is ongekend. Dit vraagt om een co-creatieve, wendbare en experimentele aanpak omtrent verander- en innovatiemanagement.

Continuous Change!

U wilt de transformatie naar een digitale organisatie versnellen? Uw organisatie wendbaar maken? Grip krijgen op de toekomst? Information Security implementeren? Wij helpen u navigeren. Van visie tot implementatie. Wij zijn uw gids op weg naar perspectief. Met kompas in de hand, zicht op de horizon en voeten in de klei.

Samen op reis

We doen het samen. Aranea vertrekt vanuit de creatieve veranderkracht van uw mensen. Niet door verandering op te leggen, maar door stakeholders te betrekken bij de vernieuwing. Wij zetten dan ook flink in op dialoog, interviews, workshops en co-creatie. Van interventie en coaching tot change management.

Onze dienstverlening

IT is dé driver van verandering en innovatie. Als Change Manager of facilitator helpt Aranea versnellen. Vragen en diensten waarvoor wij benaderd worden:

  • Hoe pakken we dit complexe verandertraject aan?
  • Hoe krijgen we onze mensen mee in de fusie?
  • Wie is de Change Manager voor dit vraagstuk?
  • Hoe versnellen we de systeemadoptie?
  • Wat is het Change Plan voor deze IT-transformatie?

Wij faciliteren de transitie. Deze transformatie raakt niet alleen uw systemen en processen, ook uw mensen dienen anders te gaan werken.

Uw mensen willen niet veranderd worden. Zij willen zelf het stuur in handen. Daarom zoeken wij de interactie op. Samen komen we tot verandering en innovatie.

Met methodieken raakt u het hoofd. Beweging komt vanuit het hart. Wij inspireren met Business Games om mensen in beweging te krijgen voor uw visie en plan.

Wij helpen uw fusie en/of (keten-)samenwerking regisseren. Van collectief plan tot implementatie. We maken gebruik van een wendbare projectmethodiek die het beste past bij uw cultuur.

ADrost
Alexandra Drost
MANAGING CONSULTANT

Wilt u de meerwaarde van onze aanpak omtrent verandering en innovatie verkennen? Ik ga graag met u in dialoog!

Top