Onze standaard aanpak is maatwerk

Portfolio, Programma & Project Management

Pragmatisch P3M is ons handelsmerk! Bovendien kunnen wij door jarenlange P3M-ervaring een maatwerk structuur ontwikkelen die exact aansluit op uw context en uw organisatie optimaal wendbaar maakt.

Innoveer uw P3M

U zoekt P3M waarbij uw stakeholders samen bouwen aan het gewenste resultaat? Wij implementeren een structuur die recht doet aan uw cultuur, marktomstandigheden en volwassenheidsniveau. Géén methode om de methode, maar een structuur op maat met meerwaarde! (Bouwstenen: Prince2, Scrum, AgilePM, PMBoK etc.)

Doen wat werkt

Uw projectmethodiek moet passen bij uw organisatie. Wij doen wat werkt. Door stakeholders te betrekken. En projectmanagement als integraal bedrijfsproces in te richten. Met interactieve tools zorgen wij voor verdieping. Van trainingen tot Business Games. Ook verbinden we kennis op hogescholen en universiteiten.

Onze dienstverlening

Wij bijten ons graag vast in uw projectuitdaging! Per vraagstuk bekijken we welke interventie effectief is. Vragen en diensten waarvoor wij benaderd worden:

  • Wat is nu ‘onze’ ideale projectaanpak?
  • Welke elementen kunnen wij standaardiseren?
  • Hoe kunnen wij onze Governance verbeteren?
  • Welke training inspireert onze projectmanagers?
  • Welke tools & workshops kunnen wij inzetten?

Heeft u de volwassenheid van uw projectorganisatie in beeld? Uw projectsucces staat of valt met uw maturity level. Met interviews helpen wij u snel aan inzicht.

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen op het vlak van Project-, Programma- en Portfoliomanagement.

Onze Business Games en workshops versnellen de bewustwording rondom projectoptimalisatie. Samen met stakeholders ontdekt u welke verbeteringen wenselijk zijn en hoe u deze doorvoert!

Wij leveren uw passende Project-, Programma-, of Portfoliomanager! Knowhow en cultuurmatch worden scherp afgestemd. Ook voor coaching kunt u bij ons terecht.

AvdBoogaart
Aad van den Boogaart
MANAGING CONSULTANT

Wilt u de meerwaarde van P3M voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top