De nieuwe 'verschilmaker'

Informatie- & Data management

Informatie is hard op weg hét strategische asset te worden van organisaties.  Informatiemanagement is niet enkel de bron voor toegankelijke en veilige informatie, het is ook de sleutel tot innovatie.

Innovatie van informatie

Informatiemanagement helpt organisaties bij het uitnutten van informatie(-technologie). In de 21e eeuw gaan organisaties die slim omgaan met IT aan kop. Zij gebruiken IT om processen te vereenvoudigen en mensen optimaal te dienen. En ze spelen met dezelfde IT razendsnel in op de veranderende wereld.

Van plan tot implementatie

Informatiemanagement is ons kloppend hart; de discipline gericht op de interactie en verbinding van mensen, processen en IT. We begrijpen als geen ander dat gedrag van mensen het uiteindelijke succes van Informatiemanagement bepaald. Daarom helpen wij van informatieplan tot implementatie.

Onze dienstverlening

De mensen van Aranea zijn zowel thuis in IT, processen als mensen. Vanuit deze integrale visie helpen wij u o.a. bij de volgende vraagstukken:

  • Hoe vertalen we onze visie naar effectief IM?
  • Hoe organiseren (en beheren) we onze informatie?
  • Hoe halen we maximale waarde uit de Cloud?
  • Hoe komen we tot heldere managementinformatie?
  • Hoe gaan we veiliger om met informatie in de keten?

Snelle en structurele versterking van een strategische en hands-on professional die van strategie tot operatie uw Informatiemanagement uitdagingen faciliteert.

Het slim omgaan met informatie draait om gedrag. Wij faciliteren de transitie die uw organisatie nodig heeft i.r.t. ‘nieuw’ Informatiemanagement. (Digitale Transformatie, Information Security etc.)

Wij implementeren nieuwe concepten zoals Shared Service Centra, Sourcing, Enterprise Architectuur, Zaak- en Procesgericht Werken, Cloud en de algehele digitalisering van uw dienstverlening.

Om informatie strategisch te benutten heeft u een plan nodig. Wij ontdekken uw visie en strategie. Bovendien verbinden we met informatiebeveiliging, dat direct verbonden is met uw digitaliseringsslag.

JannekevdHout2
Janneke van den Hout
ADVISEUR

Wilt u de meerwaarde van informatiemanagement voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top