Maximale verbinding tussen Business & IT

Business – IT Consultancy

Maximale verbinding tussen Business & IT

Business – IT Consultancy

by Aranea
De mate van verbinding tussen uw Business en IT loopt in de 21e eeuw bijna parallel aan de progressie van uw organisatie. Aranea focust op deze ‘alignment’ tussen de Business (mens en proces) en IT.

Digitale transformatie

Anno 2017 zijn Business en IT onlosmakelijk verbonden. Uw dienstverlening en de innovatie van uw organisatie zijn steeds vaker IT-gedreven. Aranea hanteert een integrale aanpak en faciliteert de verbinding tussen mens, proces en IT. Door deze geïntegreerde visie en aanpak bouwen we aan optimale waarde voor uw organisatie.

Business IT Alignment

U wilt méér waarde uit uw IT halen? Aranea helpt uw Business-IT effectief inrichten. Interactie met stakeholders is hierin cruciaal. Na een maturity scan is helder waar quick wins en structurele verbeterkansen liggen. Van governance tot architectuur, beheer en training: wij helpen optimaal resultaat uit Business-IT Alignment halen.

Onze dienstverlening

Wij brengen in kaart hoe uw IT geoptimaliseerd kan worden en helpen bij de implementatie hiervan. Vragen en diensten waarvoor klanten ons benaderen:

  • Hoe maken we van IT een innovatieversneller?
  • Hoe innoveren we ons beheer?
  • Hoe integreren we Agile en DevOps?
  • Wat is een effectieve IT & Cloud-strategie?
  • Hoe creëren we Business-IT synergie?

We maken een BITA-plan op maat en voeren regie op businessprojecten met een zware IT component en op IT projecten met een zware Business component.

Als onafhankelijke partner scannen wij de mate van afstemming tussen uw Business en IT en komen met een helder overzicht van quick wins en structurele verbeterkansen.

Wij faciliteren en versnellen de co-creatie tussen IT en Business. Vragen over o.a. Cloud, Agile/Scrum-wise werken, Agile PM, architectuur, Information Security en Sourcing zijn hier aan de orde.

Communicatie is een centraal knelpunt bij BITA-vraagstukken. Onze Business Games helpen om elkaar beter te begrijpen, vaktaal te overstijgen en de vertaalslag van techniek naar bedrijfskansen te maken.

RRavesteijn
Roeland Ravesteijn
MANAGING PARTNER

Wilt u de meerwaarde van Business-IT Alignment voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top