Veranderen volgens het Guerrilla Transformation concept

Guerrilla Transformation is een succesvolle aanpak die het vermogen van organisaties om succesvol en duurzaam te transformeren enorm versterkt. Of het nu gaat om verbetering, uitbesteding, fuseren, bezuinigen, implementeren, versnellen, krimpen of het voldoen aan wetgeving: de Guerrilla Transformation aanpak:

  • levert beduidend betere resultaten op’
  • is véél goedkoper dan de meeste andere transform-aanpakken;
  • creëert eigenaarschap en lef op de werkvloer;
  • is schaalbaar en modulair, zodat er voor elke organisatieverandering een passende aanpak is.

Organisatieverandering gaat voor het grootste deel om gedragsverandering. Een veelgehoorde misvatting is dat mensen van nature niet van verandering houden. Dat is onjuist. Mensen houden juist enorm van verandering. Ze hebben alleen een hekel aan veranderd worden.

Guerrilla Transformation is de aanpak die uitgaat van de veranderkracht van de mensen in organisaties. De ambities van organisaties vertalen naar overtuigend succesvol resultaat door de mensen in uw organisatie. Dát is de kern van Guerrilla Transformation. Omdat dit niet vanzelfsprekend zomaar lukt in elke organisatie, bestaat de Guerrilla Transformation aanpak uit een uitgebreide set met instrumenten die ingezet kunnen worden om van elke organisatorische transformatie een succes te maken.

Nieuwsgierig geworden? Graag komen we, geheel vrijblijvend, aan tafel verder toelichten hoe Guerrilla Transformation in uw organisatie ingezet zou kunnen worden.

The following two tabs change content below.
Roeland Ravesteijn

Roeland Ravesteijn

Managing Partner op Aranea
Roeland Ravesteijn is Managing Partner bij Aranea en sinds 1991 verbonden aan de organisatie. Hij is continu op zoek naar de uitdagingen waar Aranea’s opdrachtgevers mee worstelen met als doel hen daarin te ondersteunen. Zijn specialisatie is integraal projectmanagement en het coachen en begeleiden van zowel individuele als groepen professionals. Naast zijn werk bij Aranea is hij als Honorary Lecturer en Dissertation Advisor verbonden aan de universiteit van Liverpool (UK) waar hij projectmanagement, marketing en Business-IT Alignment doceert aan de Computer Science faculteit.
Roeland Ravesteijn

Laatste berichten van Roeland Ravesteijn (toon alles)

Delen mag!